helloo

ja hejpå er, klockan e snart halv 11, och jag sitter och jobbar på ekologihäftet som ska va klart i morgon. Får nog avsluta nu, och gå upp och sova eller läsa or something. Skrivaren fuckade upp mitt ena papper så ajg sitter och dödar det just nu, men vi hörs i morgon, godnatt
/fanny

bara för att knäckklubba är gott?

Nutidens drog:


gör just nu:

[mobilkameran suger]

ekologi

har gjort klart framsidan till ekologihäftet. Fick bli så här, orkade inte göra nå vidare avancerat.
ska printa ut, sen fixa klart själva häftet :)
hörs senare /fanny

dagens

sitter o garvar åt emmas nya kommentar men här får ni dagens outfit, har precis duschat så mitt hår e blött. Tror jag ska fixa naglarna om en stund också.
rosa / rött linne - ginatricot
svarta tights - vetinte?
svart tröja - diesel

äckelkommentar


svar: jo,jo självklart nej men seriöst emma hur tänkte du där? du tänkte med lilltån, jag lovar erkänn? feting bajsigaste avslöjad du vart där :o jag ryyyser seriöst, bara tanken får mig att kräkas.. asså kräkas på dej duvet ;)

morgondagen

går väl upp vid 7 eller nåt, börjar halv 10 och slutar 1 så det är najs. Inte för att jag vet vilka lektioner vi har ochs å men iallfall, tänker läsa elelr nåt fun nu så vi hörs antingen i morgon eller lite senare. /fanny


tummen ner

statistiken har sjunkit, vilket gör att det inte fins så stor blogglust, men dagen var okej iallafall, började iofs med att jag försov mig i 2,5 timmar, så jag vaknade 8, då vi började. Så jag kom till skolan ungefär 9, precis då började matteprovet, och a det gick väl ganska bra. Sen hade vi svenska och sen slutade vi. Har precis städat nebos bur oc´h nu gör ajg inte mycket,  ska väl göra läxor eller hålla på i photoshop, märker.
Och i morgon förhoppningsvis ska vi lämna in kameran, wiho :D


från tävlingen 2009

fuck! <- jag sa inte det där

shitshit kom nyss på att jag har matteprov i morgon, och gud vad bra fanny att du har tränat eftersom du glömde matteböckerna i skolan! ja precis, och det e första lektionen också så jag kommer faila totaaalt

just det

bara för att jag har godis kvar från i eftermiddags och inte ni? :D

btw så här kul kan man ha om man åker moppe


hemma från stallet

det vi gjorde idag var cerpentinbågar i galopp och sen lite annat så det var kul, och jag dooog av garv när ebba berättade vad lillfjorren hade sagt osv, hahahahhaha gud jag dör fortfarande..  :D
Men iallafall, på måndag är det gemensam klubbteori för alla P4or och uppåt. Sen på tisdag ska jag hoppträna jack, ebba kanske också ska va med, vet inte ? Det ska bli jättekul iallafall, det var typ en bana med några hinder på 70 cm eller nåt.
Jag ska väl göra något kul nu, men jag påminner om att jag verkligen har bildbrist eftersom jag inte har kamera så ni får stå ut.


gammal skitbild, ni får nöja er med gamla bilder på ett tag, tills kameran är lagad
/fanny

fanfan

fanfanfanfan vad gör man åt en äckligt ful kille som vägrar släppa taget om en?

Tidsbrist

hej gott folk! jag har inte kunnat blogga pga tidsbrist, emn jag ska försöka bli bättre.
Vis 6 drar jag till stallet, rider jack som sagt. Superponii (Y) nej, men jo men iallafall.. Smart som jag är glömde jag biologiboken i skolan så jag kan inte fortsätta jobba på allting som ska vara klart på fredag. Får hoppas jag hinner med allt iallafall, slapp ena delen som han rev sönder iallafall så de tär vlä skönt, men jag bloggar mer senare puss . /fanny

Saknar sommaren





träna spanska ..

a hej på er, jag kom precis hem från melanie. Började med 3 småglin som trodde dom var något, bråkade med oss och höll på. En liten tjockis knytnävade mig rakt i ansiktet skithårt så jag blev skiträdd för han, sen lackade mehlis mamma till så det var skitkul, vi stod och garvade medans hon ägde ut dom små sakerna som till och med ljög till hennes mamma osv.. c: så efter det träffade vi marcus, och jag lyckades tigga till mig 20 kronor av honom med hjälp av latte och emelie. arina kom ner till oss också, men sen stack vissa så det var bara jag, melanie, arina och marcus. han tafsade på mig, jag var fan nära att klappa till honom menmen.. Sen blev klockan 19.50 och jag missade bussen (skulle va hemma 8) så jag tog nästa som kom typ 20 över, sen bytte jag buss och nu är klockan 9. Håller på att träna på spanskan, modevisning i morgon. Guud vad tråkigt.
Har inga bilder från dagen eftersom min kamera e sönder
/fanny

Tråkigt inlägg? ja.

Mot melanie (Y)

ringde runt till miljoner folk som inte kunde va, till slut kunde lille saken så jag drar till henne nu, hörs senare !

godmorgon

aha hej på er, eller godmorgon. jag har precis ätit frukost och det var tänkt att jennifer och jag skulle  sälja eftersom vi inte har gjort det så mycket men nej hon kunde inte så jag kanske säljer själv eller så skiter jag i det. Kommer ju aldrig lyckas om man inte säljer nån gång, såå..

men iallafall, ska duscha och till pappaidag iallfall, vad jag har bestämt.
Har inget intressant att blogga om,
/fanny

finns alltid .. <3

förstår hur ledsen du måste vara, jag kommer alltid att finnas här



basta?

Hej på eer.. jag har otroligt tråkigt, funderar faktiskt på att gå ner och basta? fryser x) får e hur det blir, ska väl äta om ett tag också, uppdaterar senare

länge sen man red dig älskling. Väldigt gammal bild ! Melanie fotade

Jag saknar min kamera!

Ni vet ju att min kamera dog för ett tag sen, ska lämna in den på lagning så fort som möjligt. Det är därför ni bara får massa gamla skitbilder eftersom jag inte har några nya. Ni får helt enkelt överleva och hoppas att jag också gör det


Sjunger sönder huset

hej läsare, om ett tag kommer ett par gäster, så det blir väl kul.. Sen ska jag antagligen dra till pappa ett tag sen också. Sitter just nu och sjunger sönder huset eftersom ingen är hemma, haha sjunger feting dåligaste låtarna men vi överlever :)


bildbrist

svar till freddis


Svar: Eftersom melanie aldrig bloggar, skriver jag inte alltid /fanny eller något i den stilen, känns onödigt i varje inlägg eftersom nästan alla borde veta vid det här laget att melanie typ har slutat blogga, så nu vet alla det ;)

Jag får ryck!

Har så sjukt sjukt sjukt ont i hårbotten, det blir inte bättre av att jag kliar sönder det så det börjar blöda!? Har en tid hos hudläkaren 19 oktober, men SOM OM jag kan vänta? Har haft detta i över ett år, och jag orkar verkligen inte ha det längre.. Han inte läkaren göra något flippar jag ur :'c

Angående melanie

Många som frågar mig varför aldrig melanie bloggar så jag kan säga det här så slipper ni fråga.
Hon säger att hon inte bloggar för att hon inte har någon kamera längre och kan därföer inte lägga in bilder eller nåt.
Fråga inte mer, pallar inte svara.

Lid med mig

Verkligen sämst dag.. En f*cking kille rev sönder mina skolpapper som ska va inne på torsdag och det kommer ta en evighet att göra så han får göra om skiten, tänker inte göra det iallafall. Sen typ tog han alla min böcker och slängde på mig. Biologiboken i magen och den är jävligt fet och hård så det gjorde extremt ont sen typ mitt skrivhäfte i mitt ansikte så jag flippa ur och sprang iväg, har fortfarande värk i magen efter biologiboken. hatar han! sen skrev han "din mamma är en hora" på min arm med tusch som jag turligt nog fick bort. Orkar inte gå in på fler detaljer dock.
Efter skolan gick jag och jennifer ut och sålde och jag blev på ännu sämre humör då, eftersom ingen ville köpa och vi hade bestämt tid med en tant idag som tydligen inte hade tid!?
Dessutom glömde jag mobilen i skolan troligtvis i korridoren eller i skåpet vilket jag inte skulle tro, men nfår hoppas iallafall..
Så dagen har väl i stort sett varit skit.
/fanny


idol


sett idol nyss, alice är grymmast helt klart. intressant ja? nu ska jag
göra något kul. Det här är sista inlägget för idag så jag säger godnatt
redan nu (yy' ni får ha det bra
 -fanny


Hemma, otroligt trött

tjena på er mobbade saker nej jag ska sluta mobba er nu.  :)
dagen var bra, failade hårt på orienteringen dock. Sen drog jag, latte och bahar till stalelt ett tag och efter det hjälpte jag melanie, anna, stran och arina med deras orientering. Hur fan pallade jag egentligen? 0.0 iallafall, sen drog jag hem och upptäckte att jag inte hade några nycklar så ringde mehl och vi gick ut och typ bara gick i ungefär en timme. Så jag har varit ute i princip hela dagen. har väldigt ont i fötterna just nu och är sjukt hungrig men orkar inte ta nån macka eller så, väntar istället på maten (aaa)
uppdaterar senare puss

kladdig på foten

hällde ut juice över typ hela golvet och mitt ben som numera är blött av vatten, men fortfarande kletigt på foten, duktigt fanny verkligen c:
Om ett tag ska jag dra till bussen, jag har precis fixat mig. Som sagt orientering idag,

Orientering tomorrow ..

Kommer troligen dö av tråk :>
Har det hela dagen så jag och jennifer åker till vby sen tar vi buss till grimsta och möter alla roliga saker i klassen. Börjar halv 9 :( men slutar halv 12 också, så det är najs
- fanny wikström :>


otroligt dålig uppdatering

I KNOW, jättedåligt av mig buhu grååt :c
nej men, igår var det stallet hela dagen. Smörjde och skötte Lux. Sen red jag såklart jack :> var jättekul som vanligt. tränade på fattningar, skänkelvikningar och framdelsvändning samt lite andra nya saker.
Efter skolan idag stack jag och jennifer till mami, var med katten och åt väärldens coolaste mellis för vi är coola. Orkar inte gå in på detaljer .. :3
Efter det gick vi ut och sålde, fick 3 kunder idag och en ville köpa nån annan dag.

Dagens höjdpunkt var helt klart den blåa übergamla tanten med klipsaren med engelsk dialekt, grymt kul snubbe ju :D

/fanny


Gammal bild

men whaat?

ofta klockan redan är kvart i 9? x) trodde den var typ 7 eller nåt 0.0

hej där :]]]]

varit hos sofia, gick dit efter skolan och mobbade en sak, målade naglarna och kollade på bounce. Nu ska jag väl snart äta?
Korv att SD kom in ? Ja.


kul gammal bild på mig och melanie, hon mobbade mgi för mina fisheyes och jag för hennes muun :>
gammal som sagt


Nu drar jag till skolan

vet att jag bara gjorde morgoninlägget igår men ska försöka bogga mycket idag. Nu drar jag till bussen, har precis fixat lite saker. Har feting skönaste lektioner på måndagar. Men anyway ni får ha det bra
/fanny


Godmorgon

Asså helt ärligt, klockan är 8.30!? Vad gör jag uppe? Nej det måste skett ett mirakel :D
Anyway, idag ska jag först packa upp lite kartonger med mina saker till rummet osv, sen ska jag förmodligen vara med melanie, och vi ska ut och springa. Efter det drar jag till pappa och gör något. Så jag misstänker att jag inte komma blogga sådär jättemycket idag, men lite blir det iallafall.
/f

Dansfeber nu

Hejsan på er läsare, har varit ute i sele med kissen nu, sen kom en annat katt och skrämde livet ur henne för hon inte gilla andra katter :c såå, jag gick in med henne ist. Nu är det dansfeber som gäller, sen får vi se vad det blir att göra. Gjorde nyss en header till nån snubbe:

vill du också ha en? adda [email protected]

Ska göra ny header

Sitter och lyssnar på min kompski Elin Karlström när hon sjunger hey soul sister, hon är gryyyym seriöst, om hon inte söker till idol när hon e i rätt ålder dödar jag henne :) nej då men hon är så sjukt bra. Iallafall, tänkte göra ny header idag, länge sen jag gjorde ny så den kommer upp lite senare.
/fanny

hahah minne

Kom och tänka på när det var film i fd skolan en gång, jag och alex satt och knögglade ihop små foliebollar och försökte pricka i våra munnar, och vi satt o asgarvade medans alla andra blev grymt sura på oss för dom ville se på SO-filmen :D
Sen när hon råkade kasta en snöboll rakt i min ficka på typ 50 meters avstånd,
saknar garvet :love:

r u b r i k s a k n a s

feeettski med kuuuuul de kommer vi på loovet me alex :D
Om ett tag ska jag iallafall dra till mami och göra något kul, bcs pappa skulle på bröllop hos nån så ja e hos mamma till i morgon, sen på söndag ska jag troligtvis va med melanie och göra något fun.
uppdaterar när jag kommer dit, /fanny

neinei

är grymt trött så ska väl sova nu om jag har ork (A)
har kladdat runt lite fult i photoshop, ha seriös bild också, *hooooost

kolla alla mina rynkor, naw gamling på G :c


Gud vad tråkigt det blev nu

nu logga typ alla sociala ut så jag sitter här och dör av tråkii :c
Vad kan man göra? vad brukar ni saker göra ?kommentera gärna :>

Fullt normalt inlägg

Hej din oliv ! :D ne men jag hatar oliver, smakar så blööööh :c
sett idol, coola peoples i min tv som hoppade ut och badade i morfars magsaft nej euuuuuw vilket äckel jag e :ccc
sitter åå dricker cola iallafall för att jg e grymmast i rymden. Känner att jag är på lite flummhumör just nu, inte okej men sofia mobbar mig på msn så jag mobbar er läsare :c sårade lejon! nej såklart ni inte är, coola saker :D











Mona Sahlin kommer och hemsöker er inatt, bara så ni vet :)
/fanny


Svar till Alex



SVAR: hahah ouff! det var jag inte beredd på :D<3 Jag ska höra om jag kan komma på lovet, hoppas verkligen det skulle verkligen va såå kul! <3


Tumme upp & ner



Skolan idag var rätt kul, vi åkte till vby och flumma loss hos alla partier, själv tog jag flaggor, broscher, klistermärken, kaffe, roser, etiketter, pennor, godis och massa annat kul från dom, sen pyntade jag mig själv med godispapper som satt fast i alla broschar på min tröja och även godispapper som satt fast i mina örhängen, pennan bakom örat, rosen, blanketten och flaggan satt i min bh och hängde ut (A) sen massa klistermärken och etiketter på kinden, grymt fin man blev :) nya modet, det var iallafall jättekul. Jag, latte, bahar och jossan åt upp alla rosor, hahahh men a det var faktiskt gott men själva rosenbladen var lite beska. Trodde själken skulle vara sur men den smaka typ inget, sen det gula längst in på rosen var extremt gott! bahar och jag fick värsta skrattattacken så hon ramla ner på golvet :D
latte hade spottat ut roten på rosen och jag hade typ tappat ner massa skit på golvet så vi fick städa, euw äckligt :< menmen, vi överlevde.
-
Nu har missen kommit hit, hon ligger bredvid och typ sover den söta saken :'>




Efter skolan åkte jag och jennifer hem till mig så fort vi kunde och hämtade jultidningen för att sen stressa otroligt mycket till bussen och sen nästa buss och sen till en kund som vi hade bestämt att träffa den här dagen, dock visar det sig att denna fucktard till kund inte är hemma när vi hade bestämt med henne att vi skulle komma? men nejdå så jag var såklart tvungen att åka tillbaka ända till bromsten för ingenting, blev skitlack. Och vi hade stressat väldigt hårt för att jennifer hade otroligt bråttom hem. Nej det var inge kul men hoppas hon hann till matchen iallafall :>

Nu har missen kommit hit, hon ligger bredvid och typ sover den söta saken :'>
Känner att det blev ett lite för långt inlägg nu så jag ska inte tråka ut er mer :D
/fanny


Nyduschad - Fryser hjäl !

Har precis tagit en morgondusch, jätteskönt men så iskallt när man är klar, så det är inte värt det, sitter ju och skakar och köld och jag har till och med måshud i ansiktet?
Idag i skolan e det iallafall So, mentor och ea hela dagen, eller a mentor bara halvtimme och ea typ 45 minuter och jag hatar So gryyyymt mycket! jävla fucktards som tror att man kan allting också? :< nej, det e inte okej med so, känner jag. Okej nu är mina tår isbitar så ska väl ta på strupskisar.
/fanny


g a m m a l

i miss her

saknar de flesta delarna av dig, men vissa vill jag bara glömma.. Men jag saknar dig otroligt mycket. Fast du kommer inte läsa det här så fattar inte varför jag ens skriver i "du-form" men anyway, miss u <3




Gud vad dålig update

Ledsen för det men lovar att försöka bli bättre, har tappat lusten lite eftersom melanie aldrig bloggar men ska ändå försöka ..
har sett på idol för ett tag sen, var¨många bra men ska väl göra nåt kul nu :)
sitter och dampar med min sofia wikström just nu på msn.
Vi får väl höras. /fanny :cool:


Hemma

Hej på er läsare, kom precis hem från skolan. Alex va på bussen hah och jennifer lämna platsen bredvid mig när hon gick av så han satte sig där istället och började snacka om sitt hår, man ba 0.0
Om ett tag tänkte jag göra framsidan till NO-häftet i photoshop, gud vad jag hatar no, men älskar att hålla på i photoshop så tänker göra den cool :cool:
hahhah lovar den kommer bli heelt missbildad för jag ska rita nån fuul näringskedja med en jägare och skit, alla kommer ba hejhej ful :)
/fanny

Call me kung' :D

hah nej då men nu ska jag packa ihop det sista sen drar jag till bussen, börjar halv 10 idag.
Så vi hörs senare ;)
/fanny

Världens nyttigaste frulle

hann inte blogga igårkväll, var tvungen att läsa på skitförhöret. Iallafall så var jag och jennifer ute och korvade oss på lite kunder (A) och hon ramla mitt på en kunds trappa man ba *host (aa' sen rinde emma och hon kom dit, men hon hittade typ inte så bra? Fast jag sa faktiskt att jag satt på asfalten vid ett gult hus med solen framför mig,  då borde hon faktiskt ha hittat tycker jag. Men tillslut kommer hon iallafall och vi hoppar runt och flumski lite. Sen blir jag tvungen att åka hem så jag åker hem och äter, sen bakar jag och veronika sjuukt goda brownies med nutellatopping (A)

Nu har jag precis läst lite på förhöret igen och ätit nyttigaste frukosten ever. Nej men ingen va hemma så jag tog en av våra brownies höööh jättenyttigt !
Och nu ska jag ringa jennifer och kolla vilka bussar vi ska ta.
/fanny


jag vet inte, ba tog nån bild (A)


Nydesignat


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.
/f

Med Jennifer

Hejsanööööh korvar, vi sitter och gör toast, naw så goott (A)
vi fick lite roligt sällskap på bussen av alex och andreas hahah roliga snubbar alltså.. ¨
om ett tag ska vi gå ut och tjäna moneeey (y'
a men nu ska vi fixa så att det bluir smileys i inläggen, känner för det. vi hörs /fanny


nästa vecka och 2 veckor framåt ska jag va kattvakt åt den här tjocka sötnosen ! ♥
suddig mobilbild

Snabbt morgoninlägg

Hejsan läsare, jag har precis fixat mig så måste packa ihop alla mina saker eftersom bussen går om en halvtimme? Jag vet inte nu ringde jennifer och sa nåt om 23-bussen så jag tror inte vi åker tillsammans idag. Får se.
Men vi hörs senare
/fanny

hah melanie mobbade missen med en pinne :<

hahahahah läste emmas kommentar

döör, social du va mot jimmy då :D
--------------------------------------------
Hemma från stallet - Red jack som vanligt, kommer förmodligen rida honom hela terminen nu eftersom vi inte byter hästar :) Nöjd. Han var sjukt hetsig i galoppen på fyrkanten och lugnare på volten men det gick bra iallafall, otroligt fin :>
har inge kul att blogga om
/fanny


hahah bra bildval va? nej men har ingen kul bild så tänkte bara lägga in den absolut första headern på denna blogg.

Hemma

Helloo, åkte ju som sagt till sörgården, snackade massa med jimmy och madeleine XD sen drog vi till hässelby IP och hjälpte susanne på idrottsdagen. Blev lite långtråkigt men det var väl kul vid vissa tillfällen. Har precis kommit hem iallafall, nu regnar det? Tidigare idag var det stekhett! :<
Men a , ointressant inlägg menmen >.<
/f

Ska kolla bussarna


Hello, ska kollade bussarna nu, sen drar jag. Bloggar ikväll
/fanny


frågestunden flyttad till onsdag

har inte haft tid att fixa och i morgon kommer jag inte blogga så mycket så det får bli på onsdag
/fanny

Spenderar studiedagen på störda saker ..

nu är det så att jag och jennifer inte är normala så vi ska i morgon under studiedagen gå upp typ halv 7 och mötas vid sörgården, traska in till susanne och hjälpa henne hela dagen. Guud de är inte normalt ? Men för att vi i coola .
/fanny

fryser ihjäl

Mamma har mina nycklar eftersom jag lämnade dom till henne i fredags och glömde ta tillbaka, problemet blev att jag fick sitta i förrådet i exakt en timme efter skolan och vänta på att mooor skulle komma hem, gissa om jag fröööös ihjäl? Har iallafall legat på badrumsgolvet och värmt mig ett tag nu, grymt skönt!
Ska hjälpa mami med maten nu, bloggar senare
/fanny


duschat och fixat mig

a, hej på er.. gick upp 04.30 som det var tänkt, gick in och duschade, fixade mig och allt skit. Nu kom jag precis på att vi börjar 9 idag, så det är lixom 2,5 timmar kvar ? fråga inte ens vad jag ska göra den tiden, sova? -.- nejfan då kommer jag bara försova mig så jag får hålla mig vaken, här har ni bild på nagens outfit.
Måste fortfarande använda mobilen så det är väldigt dålig bild och man ser nada men överlev


- svart baslinne - ginatricot
- "tröjan" över - ginatricot
- svart/grå jeanstights - ginatricot

iofs känner jag mig lite ginig idag men vi överlever ?
baajjjs vi har idrott idag, orkar verkligen inte .. om vi har orientering dör jag, såå tråkigt :(

aa, anyway nu ska jag inte ta dö på er genom att skriva miljoner rader så ni får ha det grymt så hörs vi efter skolan .
/fanny

nej men godmorgon!

kiporrot ungar, hahah nejdå men nu är klockan 00.50 och jag har ställt min klocka på 04.30 så, önska mig lycka till att vakna..
nej men saken är att jag egentligen la mig vid 10 men inte kunde sova så ja.. :c men slänger in ett inlägg i morgon innan jag åker till skolan, har ju ändå 2,5 timmar på mig i morgon innan jag måste dra.
men vi hörs då .
/fanny




g a m m a a l, fiiint jo tack jag vet :) evighet sen


R u b r i k '

tänkte duscha nu eller om ett tag, har så otroligt tråkigt just nu. Nördar med mulläh' på msn fatt vi e sötast :)

saknar .. <3


kiporrot!

hahahh bäst rubrik,melanie fattar :)
men godmorgon iallafall, vaknade för typ 10 minuter sen och sitter och gör inget typ.

Sånt kan hända, tönt :)




Lackade till lite, men man kallar inte min kanin för råtta så är det bara (A)

Vilken jävel kom på det ordet egentligen!?

Hatar verkligen ordet fruntimmer, gud det låter bara så.. äckligt nej jag vet inte men vem kom ens på tanken att skapa det ordet? spyr typ när jag hör det :o nej, men verkligen hatar ._.


Frågestund i morgon !

Imon blir det frågestund här. Ska läsa eller hålla på med nåt intressant nu (A'


Naglarna

Lovade er bilder på våra snygga naglar,
Lägg märke till att vi målat smileys på tummarna :d
Mobilkamera, därav dålig kvalité på bilderna




Bestämt mig

Jag skaffar inte ny blogg, inte nu iallafall. Får se efter jul men pallar inte starta om helt (A)
melanie uppdaterar inte så ofta bara för att hon inte har kamera, när hon får det kommer ni se mer av henne ^^


Kanske ska skaffa egen blogg?

Känns bara så tråkigt att dela blogg när det bara är jag som uppdaterar. Inget illa mot mehl, absolut inte <'3 men känner att det inte är nån mening annars.. Får se hur jag gör, vad tycker ni? Alla kommenterar och tycker till, annars får ni smisk :d
/fanny

Snyggaste naglarna !

Jag och Jennifer hade kul idag med våra naglar såå vi typ målade massa coolt (A) Ni får bilder i morgon, har verkligen ingen lust just nu, är sjuukt trött så jag ska väl sova nu antar jag. yei, får sova hur länge jag vill i morgon lyycklig :>



sen har det typ varit nåt jätteskumt hemma här när mamma var här ensam. Några dörrar som alltid är öppna var stängda när hon vaknade och någon hade varit på toan utan att spola, och hon var helt ensam jätteskumt. Antagligen hon som gått i sömnen men det gör hon aldrig o.o Anyway, lite scarrigt att sova nu känner jag (A) men överlever!
/f

Grönan

Helloo, inte kunnat blogga idag, efter skolan åkte jag och jennifer iaf till grönan. Var nån väldigt känd rockgrupp där så det var över 35.000 människor där, heeelt sjukt ! man kom tyyp ingen stans, blev sjukt mkt bråk och så, så det blev grymt mycket brråk, därför stängdes exakt allt 21.00. man kunde inte ens köpa glass eller popcorn eller nåt skit, allting var stängt, alla karuseller och skit så det var ju lite tråkii men annars var det kul iallafall (:
Hade inte med mig kameran så har inga bilder men överlev
/fanny


hungrig

är så sjukt hungrig, har tagit en macka och orkar inte äta mer (A) Ska väl hålla på md något kul i photoshop . Vi hörs
/fanny

äter klubba !

Kommit hem från skolan för ett tag sen. slutade 1 idag så det var skönt, vi hade nån störd vikare idag som typ slog andreas ashårt på armen, mupp och vi ska ha han i morgon igen ! :o
anyway, var nyss ute med ninen, ska inte göra nåt speciellt idag för en gångs skull
/fanny

S K A N D A L




Kul vi har (A)


tummen upp

Loook at this ! :D
Fint det blev sist jag gjorde falukorv, yes?
Ska göra nu igen, önska mig lycka till !


Drar snart ut igen

Varit med bvän, tränade hoppning med bailey. (: Ska ut med henne sen igen om ett tag, troligtvis.
Uppdaterar senare om jag hinner, har massa skitläxor .
/fanny <3




Jobbig dag .

Onsdagar suger skit verkligen! Är väldigt förkyld och har så sjuuukt ont i hårbotten, ont i magen och så extremt trött. Som om det inte räckte med skolan lixom, verkligen sämst lektioner vi har på just onsdagar. Så jag flippade ur och missade en timme på matten.

igår var det ridning iallafall, som vanligt jättekul. Hade Jack den coole, tränade på skänkelvikningar och galoppfattningar från skritt. Har rensat massa bilder på datan så har ingen på jack, men här är hemsidans bild på honom ..

/fanny

unhappy

Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met..

Sjuukt trött..

Hemma från skolan, är så grymt trött men ska till stallet om ett tag så blir väl piggare och gladare då.
Känner att jag sitter och kisar hela tiden för att ögonen svider av trötthet X)
Har matteläxa till i morgon också. Känner verkligen att jag ahr noll koll på läxorna, verkligen inte bra :<
No-förhör på torsdag också så jag ska väl träna så mycket som möjligt i morgon, hinner ju inte idag.
Intressaaant inlägg... men är inte alls på humör för att blogga något vidare mycket så överlev. /fanny


gammal

ohnoooo

har engelska läxa tills imorgon.
Frågan är då om mina engelskaböcker är i skolan eller hos mamma? hm.. Jag märker i morgon när jag kommer till skolan utan läxa :((


Mitt inre


Detta är då mitt inre jag (A) Bernt-Jag Wikström. Drar man bort masken jag använder så kommer detta fram, fiiint va? :>

Masken:

Dålig uppdatering / Dag med Sofia

Vet att det varit dålig update men haft bättre saker för mig ;)
Skola var det idag som vanligt, sen åkte jag och sofia hem till mig och spela nördspel (A) Sen gick vi till henne och bakade någon kaka, haha blev väl rätt okej x>
Sen hade vi inget och göra så vi mobbade en docka. Först klippte jag håret på den askort med ful lugg, sen emosminkade vi den, tvättade av och Fjortissminkade. Har precis ätit nån skum soppa och nu ska jag väl nörda med Sofia Wikström på msn för att coolingen är söt (a)
/fanny


har ingen bra bild på sofia, inte okej : (

För att

För att jag ska läsa. (A)
Ni får bilder i morgon, orkar inte ladda upp nu, var iallafall jättekul :>
/fanny

www.thatsaboutus.blogg.se

alla besöker deras blogg för dom e coola.
gästbloggade där så alla kollar ;)

@ hanna

hellooo muppar, hos hanna nu. Är grymt duktig som vaknade kvart i 10, erkänn? Om några timmar drar vi till deras stall, om jag lycksa fota får ni bilder i kväll eller i morgon. Jag  är cool så jag sitter och äter thailändsk tandkräm som låg på hannas bord :) grymt gott !

För att jag är cool så får ni bilder som är 3 år gamla på oss coolingar ;d

haha hanna fett söööt :>










Tyvärr mupps, har inga fler :> Piiinsamt hur man såg ut asså.. :<

/fanny

Bada&Basta

Helloo, hanna kom vid 5 typ. Kl halv 10 hoppade vi i den iiiiskalla poolen och doppade oss, sen direkt in till stekheta bastun. Så gryymt skönt :D
Håller på att packa just nu, ska med hem till henne och sova där inatt, sen följer jag med linnéa och hanna till stallet och kollar när dom rider. Sen hem till pappa, uppdaterar då. Puss
/fanny

Drar till mami nu


/fanny

Helgplanering


Godis till frukost

Vaknade för nån minut sen, sitter och äter godis från igår.. (a)
Om ett tag drar jag till mamma, sen kommer folket. Blir kul, var jättelänge sen, kan inte bada tyvärr, det e bara typ 15 gr i vattnet -.-
Menmen, ska va soc på msn, hörs :>
/fanny

bumbibjörn .

Sjukt trött jag är! och klockan är typ kvart över 11 bara, men gick upp 15.10, :< Funderar starkt på att lägga mig snart, ska upp tidigt i morgon också, åker till mamma och sen kommer folket, sen på söndag tillbaka hit till faaader igen. Nej men jag är inte trött lögn jo det är jag :<
får se om jag orkar sova!
/fanny

nördat med korven på msn.. Fin chat :>

hanna, stränga order :(

fick just ett sms från mamma
"Hej, du och hanna får göra äppelpaj i morgon till efterrätt. Ok?"

hanna du vet vad som väntar :(

minnen ♥


hahahah med ägg i munnen också :o














för att melanie blir så bra på bild :')


Försäkring :D

såå glad! var försäkring på kameran, så ska lämna in den på lagning snart, wiho!
/f

Jennifer

Hellooo, hade fel, fredagar är itne sköna. Bara SO och EA hela dagen, haaatar so. Inte kul. Efter skolan åkte jag och jennifer hem till mamma och hämta pengar, sen upp till vby och jag köpte 2 nya "jeans"leggings, om man nu akn kalla det jeansmaterial. Sen massa typ onyttiga ingridienser för vi skulle baka (A)
F&Jspecial duvet :> snacka om att vara bäst ? Vi tog vårat chokladmuffinsrecept och lite specialingridienser som typ nougatsås, maränger och Centernougatbitar i mitten :> grymt gott och onyttigt men vi överlever?
A hon har precis gått, ska typ äta snart fast är inte ett dugg hungrig.
/fanny "För att jag är cool"


Oxfilé hah?

igår grillade vi oxfilé och idag åt vi på resturang, tog oxfilé såklart :> hah brukar inte äta det på vardagar men ebba är ju här 3 dagar och hon hade 2 önskemål x> resturang och oxfilé älskaaa :>
Imon är det skola som vanligt, börjar 08.15, hur ska jag orka? Om jag minns rätt är fredagar rätt sköna ändå. Oooohh dör! Kom just på att jag har SO-läxa tills imorgon. Inte för att jag vet vad det är för något .. Får ringa jennifer (A)

Köpte iallafall nya skor idag som sagt. Blev ett par svarta tygskor. Köpte inte tröjan på JC, kanske gör det nån annan gång men hade inte så mycket tid i vby x>





Tidigare idag öh, fråga mig inte varför men kände för att ha lite kortare hår så tog kökssaxen och mördade några centimeter.. o.o Kan inte säga att det blev bra menmen, frisör på hög nivå!
Tyvärr gjorde jag det lite fööör kort, ni ser själva. Har jättekort nu :<

haha wöups, igga krullet :D

/fannyy

Ny header igen

Lite annorlunda denna gång, och kategorierna står numera precis nedanför headern.
Klicka på F5 om ni inte ser den (:
/fanny

Klar, ska väl äta?

Antagligen men gud vad jag inte tycker om att äta på morgonen, smakar stört. Men det skulle bli nån skuum mat idag i skolan också, o.o

Varför är blogg.se helt störd, folk!? kan inte ladda upp bilder varken i inlägg eller på annat sätt, inte nya headern eller något så är det nån som vet varför, kommentera

godmorgooon

klockan e bara 5 men börjar 8, måste åka 7. För att jag inte pallar :(
Håller på med en ny header, annorlunda denna gång men förhoppningsvis blir den klar senare idag.
Ska börja fixa mig inför skolfotot, puss
/fanny

Hej månadspeng!

Första månadspeng September. Så i morgon är det andra september det visste ni inte va? :o
Iallafall, vet inte om jag ska köpa en tröja på JC som jag spanat in ett bra tag, finns inte bild på hemsidan så kan inte lägga in. Ska till vby i morgon och köpa nya skor alla mina skor har blivit för små inte kul! Anyway, provar tröjan då så får se. Hahah guud vad intressant, jag vet!


För att jag dör av garv!


spaaaam /f

Coola aktiva bloggar jag läser

www.thatsaboutus.blogg.se
www.hejniike.blogg.se
www.lastdua.blogg.se
www.bblondiebell.blogg.se
www.annze.blogg.se
www.sandiieh.blogg.se
www.tossan.blogg.se
www.jordgubbsklubba.blogg.se
öh a typ bara dom men ni är coola så ni fick en länk ;) snällt jag vet
/fanny


Saknat ♥

På lördag kommer hanna hit, evighet sen så det blir grymt kul ! :)

För att jag dricker cola

skolan gick väl som vanligt, bortsett från arri och sawsan dom mupparna som mobbade mitt "linne" ;( Mobboffer man är.. För att jag dricker cola, cool info i know :)
vet inte, men tänkte bada idag eftersom poolen är uppvärmd men sitter och fryser så nej jag tror inte det va.
Men i morgon är det enhet och klassfoto så får se vad jag ska ha på mig sen, antagligen blå/svarta linnet på headern.
Vet inte vad jag ska göra nu, tar de som de kommer :D
/fanny


morgonbloggar

helloo.. ;d
Kom hem från stallet i vid halv 10 igår, satte mig och gjorde matteläxan, guud vad tråkigt och så förväntar dom dig att jag ska kunna det också?! Blev helt klar halv 12 så är grymt trött just nu.
Ridningen gick super. Jack kändes verkligen hur bra som helst idag, tränade mest på galoppfattniningar från skritt, ska börja träna honom varje vecka nu sa min ridlärare, är sjukt glad bästa ponnyyy ;d
Och jag överlevde foten! coolt och nödvändig info i know.

Orkar inte onsdagar vi har verkligen så grymt jobbigt schema! inte okej :(
Går väl mot bussen vid 7 ungefär.
Ska göra nåt, /fanny


dille sötnos :D

RSS 2.0